سند آمایش سرزمینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تدوین میشود/ همراهی با مجلس برای تدوین برنامه هفتم توسعه با رویکرد عدالت اجتماعی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سند آمایش سرزمینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزههای اقتصادی، اجتماعی، آموزش فنیوحرفهای و عدالت همسو با اسناد بالادستی نظام و سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین میشود. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در نشست هماندیشی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سند آمایش سرزمینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزههای اقتصادی، اجتماعی، آموزش فنیوحرفهای و عدالت همسو با اسناد بالادستی نظام و سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین میشود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «سیدصولت مرتضوی» در نشست هماندیشی با اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با تقدیر از همراهی ویژه مجلس شورای اسلامی در زمینه اجرای طرحهای عدالتمحور دولت مردمی، اظهار کرد: هدایتگری مجلس به تسریع در خدمترسانی و تحقق اهداف نظام اسلامی کمک میکند.
وی با اشاره به برنامهریزی برای تشکیل تیمهای اندیشهورز در بدنه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: حل چالش صندوقها و شرکتهای زیرمجموعه بدون همراهی لایههای مختلف حاکمیت و ایفای نقش نظارتی مجلس محقق نمیشود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وابستگی صندوقهای بازنشستگی به کمکهای دولتی را یکی از مهمترین چالشهای این وزارتخانه برشمرد و گفت: توجه به بهرهوری مناسب شرکتها و زیانده بودن برخی از آنها باید به صورت ویژه مدنظر باشد.
مرتضوی اظهار کرد: در خصوص پرداخت مطالبات صندوقهای تابعه و شرکتها از بخشهای مختلف دولت نیز باید سازوکار مناسبی را درنظر بگیریم.
وی با بیان اینکه تعهدات دولت برای ایجاد اشتغال در حال انجام است، گفت: تأکید و نگاه عدالتمحور رئیسجمهور بر همراهی دولت با همه قوا یکی از بسترهای رشد اقتصادی و بهبود وضعیت اجتماعی در کشور است.
مرتضوی از آمادگی کامل وزارت کار برای همراهی با مجلس در خصوص تدوین برنامه هفتم توسعه در حوزه اجتماعی خبر داد و اظهار کرد: آسیبشناسی برنامههای گذشته و نیز توجه به اصول حکمرانی مردم در حوزههای اقتصادی در این برنامه مهم است.
وی بر تقویت گفتمان مشترک با قوه مقننه و وکلای ملت و لزوم پاسخگویی مستمر مدیران این وزارتخانه به مجلس تأکید کرد و گفت: باید همگی دستاوردها و افتخارات را به سرمایه اجتماعی تبدیل کنیم.
مرتضوی به تشکیل شورای برنامهریزی وزارت کار اشاره کرد و افزود: برای تدوین طرحها و نیز کسب مشورت از نمایندگان ملت حضور در کمیسیون اجتماعی به صورت مستمر دنبال میشود.
«مهدی عیسیزاده» رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست هماندیشی و تجربیات مدیریتی مرتضوی را برای حل چالشهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی امیدبخش عنوان کرد و گفت: در اولین همکاری ویژه این کمیسیون و وزارت کار تدوین برنامه هفتم توسعه در حوزه اجتماعی در دستور کار قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه مجلس همواره برای پرداخت به موقع حقوق بازنشستگان دغدغه دارد، افزود: دولت باید به بحران صندوقها و شرکتهای ورشکسته خود ورود کند.
عیسیزاده با تأکید بر نیاز جامعه جوانان به اشتغال، گفت: کمیسیون اجتماعی مطالبات به حقی در حوزه مسائل اجتماعی دارد و حمایت از دولت را برای اجرای برنامههای امیدبخش در دستور کار خود دارد.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تدبیر ویژه وزیر کار را برای ایجاد بستر ارتباط مستمر نمایندگان با این وزارتخانه، شایسته تقدیر دانست و اظهار کرد: ایجاد عدالت اجتماعی در نظام اسلامی هدفگذاری مشترک همه ماست.
در این نشست اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران صندوقها و سازمانهای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز به بیان دیدگاهها و پیشنهادات خود برای گسترش رفاه اجتماعی و توسعه اشتغالآفرینی در کشور پرداختند.
اخبار مرتبط
بهادریجهرمی مطرح کرد/ حل بهتر مشکلات با مفهوم تعاون
پیام تبریک مدیرعامل بانک رفاه کارگران به دکتر صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی