مدیر شعب استان سمنان گفت: با توجه به حضور بانک توسعه تعاون به عنوان یکی از بانک های عامل در اجرای این طرح، شعب این استان از ابتدای اجرای طرح تسهیلات اشتغال پایدار در مناطق روستای و عشایری تاکنون بالغ بر ۶۳۰میلیارد تسهیلات اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری به متقاضیان پرداخت کرده است.
به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی از روابط عمومی مدیریت شعب سمنان،علیرضا اکبری افزود: برای نمونه به شرکت قلعه خندانی، یکی از بزرگ ترین مزارع پرورش شترمرغ کشور، در مساحتی به وسعت ۳۰ هکتار در شهرستان سرخه در استان سمنان است که تاکنون ۱۰۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات اشتغال روستایی و ۵۰ میلیارد ریال تکمیلی از محل اعتبارات بند الف تبصره ۱۸ به این طرح پرداخت شده است، که پیش بینی می شود با راه اندازی کامل این واحد تولیدی ، شرایط نگهداری و پرورش بیش از ۲۰۰قطعه شتر مرغ مولد و همزمان ۴۰۰۰ قطعه شترمرغ پرواری فراهم شود.
طرح اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری چندین سال است که با هدف حمایت از اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، تسهیلاتی را به افراد ارائه میدهد. در این طرح از منابع صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم و روستایی اختصاص داده شده است. مشارکت بانک توسعه تعاون در طرحهای اشتغال زایی روستاییان و عشایر چشم گیر است.
این طرح با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، تسهیلات اشتغالزا را به سرمایه گذاران، کارآفرینان و متقاضیان بخش خصوصی و تعاونی روستایی، از محل تلفیق منابع صندوق توسعه ملی با موسسات عامل، و به استناد آیین نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری پرداخت می کند.
متقاضیان دریافت وام اشتغال روستایی برای دریافت این وام باید به سامانه کارا به آدرس اینترنتیkara.mcls.gov.ir مراجعه کرده و طرح های توجیهی کسب و کارهای خود را در این سامانه ثبت کنند. طرح هایی که در سامانه کارا به ثبت میرسند، در مدت زمانی کمتر از یک ماه بررسی میشوند و به متقاضیان فرصت داده میشود تا مدارک لازم برای دریافت وام را تکمیل و ارسال کنند.