تاریخ انتشار : شنبه 17 آذر 1403 - 9:21
کد خبر : 22466

دیدار سرپرست بانک دی با «ننه زهرا»

دیدار سرپرست بانک دی با «ننه زهرا»

در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)،اسماعیل جلیلی سرپرست و رئیس هیأت مدیره بانک دی با «سیده زهرا حسینی» معروف به «ننه زهرا»، مادر و همسر شهید دیدار کرد. به گزارش آرمان اقتصادی از روابط عمومی بانک دی، در این دیدار که محمد خادمیان، سرپرست اداره حوزه مدیریت و جمعی از مدیران بانک نیز در

در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)،اسماعیل جلیلی سرپرست و رئیس هیأت مدیره بانک دی با «سیده زهرا حسینی» معروف به «ننه زهرا»، مادر و همسر شهید دیدار کرد.

به گزارش آرمان اقتصادی از روابط عمومی بانک دی، در این دیدار که محمد خادمیان، سرپرست اداره حوزه مدیریت و جمعی از مدیران بانک نیز در آن حضور داشتند، اسماعیل جلیلی تأکید کرد که خدمت به خانواده معظم شهدا و ایثارگران، افتخار کارکنان بانک دی است.

وی افزود: نیمی از خدمات بانک دی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران ارائه می‌شود و برنامه‌ریزی برای توسعه این خدمات نیز انجام شده است.

«سیده زهرا حسینی» معروف به «ننه زهرا» است که پیش از این همزمان با روز بزرگداشت مقام زن و مادر، مستند زندگی او توسط روابط عمومی بانک دی ساخته و رونمایی شد.

برچسب ها : ،