تاریخ انتشار : یکشنبه 21 مرداد 1403 - 9:37
کد خبر : 20356

مهر تایید مجمع عمومی بر صورت های مالی بانک توسعه تعاون؛ رشد ۲۲۰ برابری سوددهی بانک توسعه تعاون

مهر تایید مجمع عمومی بر صورت های مالی بانک توسعه تعاون؛ رشد ۲۲۰ برابری سوددهی  بانک توسعه تعاون

همزمان با پانزدهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه تعاون،مجمع عمومی سالیانه منتهی به سال مالی ۱۴۰۲ این بانک با حضور وزیر تعاون ،کار ورفاه اجتماعی به عنوان رئیس مجمع و سایر اعضا برگزارشد و صورت های مالی مورد تصویب قرار گرفت. در ابتدای این جلسه گزارش حسابرس رسمی بانک قرائت شد و محمد شیخ حسینی مدیر

همزمان با پانزدهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه تعاون،مجمع عمومی سالیانه منتهی به سال مالی ۱۴۰۲ این بانک با حضور وزیر تعاون ،کار ورفاه اجتماعی به عنوان رئیس مجمع و سایر اعضا برگزارشد و صورت های مالی مورد تصویب قرار گرفت.

در ابتدای این جلسه گزارش حسابرس رسمی بانک قرائت شد و محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون توضیحاتی را ارائه کرد.

در مجمع عمومی بانک توسعه تعاون اعلام شد،میزان سود عملکرد بانک در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال مالی پیش از آن با یک رشد بسیار چشمگیر به ۴۵۰۰ میلیارد ریال و با صورت های مالی تلفیقی به ۵۵۰۰ میلیارد ریال رسیده است.گزارش حسابرس رسمی تصریح دارد، بررسی داده های عملیات بانک در بانکداری خرد و متوسط و نسبت مطالبات غیرجاری این دسته از مشتریان حاکی از آن است که ریسک اعتباری فعالیت های این حوزه در وضعیت «ریسک کم» قرار دارد.

یکی از نکات قابل توجه در صورت های مالی بانک توسعه تعاون نشان می دهد، تسهیلات قرض الحسنه اعطایی بانک توسعه تعاون در پایان سال مالی ۱۴۰۲ رشد قابل توجه ای داشته و بالغ بر ۱۰۴ هزار میلیارد ریال بوده است.

صورت های مالی ۱۴۰۲ تایید می کند، که بانک با لحاظ کردن انضباط مالی ،بدهی بانک توسعه تعاون به بانک مرکزی تعدیل شده و مازاد منابع روزانه در بازار بین بانکی عرضه شده است.

بررسی صورت های مالی بانک توسعه تعاون نشان می دهد، میزان عملیات ارزی و درآمدهای کارمزدی ارزی بانک توسعه تعاون در سال جاری افزایش قابل توجهی داشته است.

یکی دیگر از نکات مثبت در صورت های مالی بانک توسعه تعاون مورد تایید حسابرس رسمی نیز قرار گرفته است،از یک طرف اعمال سیاست انبساطی در پرداخت تسهیلات شامل تحقق ۱۱۰ درصدی برنامه پرداخت تسهیلات ، رشد ۴۶ درصدی تسهیلات پرداختی نسبت به سال قبل و تحقق بیش از ۹۰ درصدی پرداخت تسهیلات تکلیفی مختلف تبصره ۱۸، تبصره۱۶، خط اعتباری تعاون،قرض الحسنه نهادهای حمایتی، وام ازدواج ، مسکن،فرزندآوری، مصوبات سفرهای استانی، صندوق توسعه ملی، و… و از طرفی مدیریت نقدینگی، صفر شدن بدهی بانک به بانک مرکزی و کنترل مصارف به منابع بانک است که این روند در سال جاری نیز ادامه دارد و تاکنون هیچ اضافه برداشتی از منابع بانک مرکزی صورت نگرفته است.