سید علمدار شایان مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان بوشهر ضمن تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجردر گفت وگو با رسانه ها افزود:بانک توسعه تعاون به لحاظ امکانات و تعداد شعب در زمره بانک های متوسط کشور محسوب میشود امابا تکیه بر توان تخصصی همکاران، به دستاوردهای مهمی در حوزه تامین مالی طرحهای مهم و شاخص در استان بوشهر دست یافته است.
به گزارش آرمان اقتصادی از روابط عمومی مدیریت شعب بوشهر،وی اضافه کرد:فعالان اقتصادی،شرکت ها و تعاونیها در بخشهای مختلف اقتصادی استان اعم از صنعت، معدن، بازرگانی ، خدمات ، کشاورزی و محصولات صنایع تبدیلی امسال بیش از ۵۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردهاند.
شایان افزود:بانک توسعه تعاون تحت نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشغول به فعالیت می باشد و از اهداف تعریف شده برای فعالیت این بانک حمایت از فعالیت های اقتصادی همه مردم بخصوص تعاونیها ، فعالان بخش تعاون ، بخش مشاغل خانگی و کارآفرینان موفق در استان است.
وی تصریح کرد : بانک توسعه تعاون دراستان بوشهر با ۱۱ شعبه ویک باجه مشغول خدمات رسانی به عموم مردم عزیز است.
شایان خاطرنشان کرد:بالغ بر ۱۵۲ میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه ازدواج ، ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری در راستای حمایت از جوان سازی جمعیت ، ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه در بخش مشاغل خانگی ، ۱۸۸ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به معرفی شدگان از سوی کمیته امداد امام خمینی ، ۱۰۹ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان سازمان بهزیستی توسط شعب بانک توسعه تعاون در استان بوشهر پرداخت شده است . این بانک همچنین در پرداخت تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه نیز تکالیفی را بر عهده داشته است که در سال ۱۴۰۱ به مبلغ ۳۶۱ میلیارد ریال تسهیلات در زیر بخش های کشاورزی ، صنعت و معدن ، گردشگری و تعاون به متقاضیان پرداخت کرده است .