تاریخ انتشار : جمعه 30 آذر 1403 - 9:03
کد خبر : 22775

تمدید مهلت وکالتی کردن حساب‌ها در بانک سینا برای شرکت در طرح پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو

تمدید مهلت وکالتی کردن حساب‌ها در بانک سینا برای شرکت در طرح پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو

با عنایت به طرح پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو در سال جاری و ثبت نام متقاضیان خرید محصولات این شرکت، مهلت وکالتی کردن حساب‌ها در بانک سینا تمدید شد. به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی از روابط عمومی بانک سینا، بر این اساس، مشتریان بانک سینا می‌توانند برای شرکت در این طرح و ثبت‌نام به صورت غیرحضوری

با عنایت به طرح پیش‌فروش محصولات ایران‌خودرو در سال جاری و ثبت نام متقاضیان خرید محصولات این شرکت، مهلت وکالتی کردن حساب‌ها در بانک سینا تمدید شد.

به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی از روابط عمومی بانک سینا، بر این اساس، مشتریان بانک سینا می‌توانند برای شرکت در این طرح و ثبت‌نام به صورت غیرحضوری تا ساعت ۲۴ روز یکشنبه ۲ دی ماه جاری از طریق سامانه حساب‌های وکالتی این بانک به آدرس https://vbank.esinabank.ir، فرایند وکالتی‌کردن حساب را به سهولت انجام دهند.
حداقل مبلغ لازم برای مسدودی حساب در این طرح، سه میلیارد ریال است و پس از اعلام نتایج اولویت‌بندی، روند خرید خودرو صورت می‌پذیرد.

برچسب ها : ،