جایگاه قرضالحسنه با بانکهای تخصصی احیا شد
مدیر شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران در کرمانشاه گفت: طی بیش از ۱۵ سال اخیر و با بروز و ظهور بانکهای قرضالحسنه، سنت دیرینه کمک به یکدیگر بدون دریافت سود بار دیگر جایگاه خود را در جامعه احیا کرده و اینک شاهد استقبال مردم از این نظام بانکداری هستیم. به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی
مدیر شعب بانک قرضالحسنه مهر ایران در کرمانشاه گفت: طی بیش از ۱۵ سال اخیر و با بروز و ظهور بانکهای قرضالحسنه، سنت دیرینه کمک به یکدیگر بدون دریافت سود بار دیگر جایگاه خود را در جامعه احیا کرده و اینک شاهد استقبال مردم از این نظام بانکداری هستیم.
به گزارش پایگاه خبری آرمان اقتصادی از روابط عمومی و امور مشتریان بانک قرضالحسنه مهر ایران، «محمد سیروان گرامیپرور» مدیر شعب بانک در کرمانشاه با حضور در برنامه گفتوگوی ویژه رادیو گفتوگو به تبیین جایگاه قرضالحسنه در رونق اشتغال و تولید پرداخت.
وی در این رابطه گفت: متأسفانه طی سالهای گذشته نظام بانکداری ما در مسیر درست و از پیش تعیین شده خود حرکت نکرد و این روند دلایل مختلفی داشت. اما باید توجه داشته باشیم که عموم مردم کشور برای اینکه نقدینگی و سرمایههای خود را به بانکها انتقال دهند، انتظار سودهای بالا را دارند و یکی از ارکان مهم برای مردم جهت سپردهگذاری در بانکها، دریافت سود است.
وی ادامه داد: البته بسیاری نیز عقد قرارداد بانکی با اصل سوددهی را ضمانتی مهم برای حفظ سرمایه خود قلمداد میکردند و از این رو نقدینگی خود را به بانکهای قرضالحسنه نمیسپردند که متأسفانه تا حدودی برکت را از زندگی افراد میگرفت.
گرامیپرور اظهار داشت: با این حال به لطف پروردگار در طول بیش از ۱۵ سال اخیر و با بروز و ظهور بانکهای قرضالحسنه، سنت دیرینه کمک به یکدیگر بدون دریافت سود بار دیگر جایگاه خود را در جامعه احیا کرده و اینک شاهد استقبال اکثریت مردم از این نوع نظام بانکداری و مشارکت حداکثری در آن هستیم.
این کارشناس حوزه پولی و بانکی با تأکید بر روند فزاینده گرایش عموم مردم به بانکهای قرضالحسنه اظهار داشت: خوشبختانه امروز شاهد گسترش بیش از پیش فرهنگ قرضالحسنه در میان مردم هستیم. بسیاری بر این باورند اگر سرمایه و نقدینگی مازاد بر امور جاری داشته باشند، آن را به بانکهای قرضالحسنه بسپارند تا ضمن صیانت از آن، کمکی به همنوعان خود کرده باشند و گره از مشکل آنها بگشایند.
وی در ادامه سخنان خود افزود: بر اساس آمار، میزان رضایتمندی مردم از مشارکت در نظام بانکداری قرضالحسنه بسیار بالا بوده و به زعم افراد شاخص در این عرصه، برکت این نوع سپردهگذاری غیر قابل تصور است. برای ترویج بیش از پیش این نوع بانکداری باید از اصول طلایی بانکهای قرضالحسنه بهره بگیریم.
گرامیپرور با اشاره به نقش بانکهای قرضالحسنه در رونق تولید، بیان کرد: بانکهای قرضالحسنه با هدف رفع مشکلات عموم مردم راهاندازی شدهاند، اما بنا به شرایط کنونی کشور، طی قریب به ۲ سال گذشته توجه خاصی به بنگاههای تولیدی و کارخانههای داخلی داشتهاند.
وی خاطرنشان ساخت: از آنجاییکه بانکهای قرضالحسنه وامهای ویژهای را برای شرکتهای دانشبنیان به میزان۷۵۰ میلیون تومان در نظر گرفتهاند، میتوانیم امیدوار باشیم که اتفاقات خوبی در این زمینه رخ دهد و قدمی مؤثر در تولید داخلی و رونق اقتصاد کشور برداشته شود.